Advert
Advert

Kerem Demirbay: "Milli takımda olamadığım için üzgünüm"

Kerem Demirbay: "Milli takımda olamadığım için üzgünüm"
Advert
Yayınlama: 22.06.2024
4
A+
A-

EURO 2024’te Türkiye’yi Destekleyen Kerem Demirbay

Almanya’daki EURO 2024 takipleri sırasında Düsseldorf’un hareketli Königsallee caddesinde sürpriz bir karşılaşma yaşandı. Galatasaraylı futbolcu Kerem Demirbay, Türk Futbol Federasyonu (TFF) heyetinin kaldığı otelin yakınlarında görüntülendi.

Milli takım konusundaki görüşlerini dile getiren Demirbay, Türkiye ile Almanya arasında yaptığı seçimden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. "Milli takım gurur verici bir yer ve orada olamadığım için hala üzgünüm" diyen Demirbay, "Keşke orada olsaydım ve yardım edebilseydim" diye ekledi.

Demirbay, Almanya’daki milli takımın en büyük gücünün taraftar desteği olduğuna inandığını vurguladı. "Kardeşlerime şans diliyorum" diyen Demirbay, "Portekiz maçında ve diğer maçlarda taraftarımızın gücüyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Portekiz maçının sonucunun mücadele ve enerjiyle belirleneceğine inanan Demirbay, "Kim daha çok basarsa kazanır" dedi. Genç ve karakterli bir takıma sahip olduklarına dikkat çeken Demirbay, "Avrupa’nın önde gelen takımlarında oynayan oyuncularımız var. Kardeşlerime güç kuvvet versin" şeklinde konuştu.

Demirbay, EURO 2024’te şanslı gördüğü takım hakkında sorulan soruya "Sadece Türkiye’den başka bir maça bakmadım" diyerek çarpıcı bir yanıt verdi. "Türkiye’den başka hiçbir takımı desteklemiyorum" diye ekleyen Demirbay, "Kalbim onlarla" ifadelerini kullandı.

Advert

Milli takım oyuncularına selamlarını ileten Demirbay, "Kaan Ayhan, Apo, Barış ve Kerem’i selamlıyorum" dedi. "Kadromuzda çok iyi oyuncular var" diyen Demirbay, "Hepsi özel oyuncular. Başkasına haksızlık olmaması için tek tek isim vermek istemiyorum" diye konuştu.

Demirbay, EURO 2024’teki maçlardan birine giderek takıma destek vereceğini belirtti. "Kardeşlerime destek olmak istiyorum" diyen Demirbay, "Onlara olan inancım tam" ifadelerini kullandı.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.