Advert
Advert

Barış Alper Yılmaz: Bize güvensinler

Barış Alper Yılmaz: Bize güvensinler
Advert
Yayınlama: 27.06.2024
4
A+
A-

Türkiye, Tarihi Bir Zaferle Son 16’ya Yükseldi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen F Grubu son maçında, Türkiye, Çekya’yı 2-1 mağlup ederek Son 16 Turu’na yükseldi. Çekya maçının en iyi oyuncusu seçilen Barış Alper Yılmaz, karşılaşmanın ardından TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

Barış Alper Yılmaz: Takıma Elinden Geldince Yardımcı Olmak İstiyor

Barış Alper Yılmaz, Türkiye’nin zorlu bir maç kazandığını belirterek takım arkadaşlarını tebrik etti. Gruptan çıktıklarını ve adım adım ilerleyeceklerini vurgulayan Yılmaz, "İnşallah Avusturya’yı da yeneceğiz" dedi. Yılmaz, taraftarlara da teşekkürlerini ileterek onların desteği sayesinde bu başarıya ulaştıklarını belirtti. Türkiye’nin geleceği hakkında iyimser olduğunu söyleyen Yılmaz, "Taraftarlarımız bize güvensin. Jenerasyonumuz çok iyi. Büyük başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.

Barış Alper Yılmaz: Başarının Sırrı Çalışmak

Barış Alper Yılmaz, kendisini nasıl bu kadar geliştirdiği sorusuna "Bu başarıya çok çalışarak ulaştım" diye yanıt verdi. "Bu işin sırrı çalışmak" diyen Yılmaz, azimli ve kararlı çalışmanın her alanda başarıya götürdüğünü vurguladı. Yılmaz, gençlere çalışmanın önemini anlatarak, "Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmanız gerekiyor. Eğer yeterince çalışırsanız, başarı kaçınılmazdır" dedi.

Advert

Türkiye’nin EURO 2024 Yolculuğu

Türkiye, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda Çekya, İngiltere ve Belçika ile mücadele etti. Grupta İngiltere’ye 2-0 mağlup olan Türkiye, Belçika ile 0-0 berabere kalmıştı. Çekya karşısında alınan 2-1’lik galibiyet, Türkiye’yi grup ikincisi olarak Son 16 Turu’na taşıdı. Türkiye, Son 16 Turu’nda Avusturya ile karşılaşacak. Milli takım, Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde ilk kez Son 16 Turu’na yükselerek tarih yazdı.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.