Advert
Advert

Turistik adada ölümler devam ediyor… İngiliz turist ölü bulundu

Turistik adada ölümler devam ediyor… İngiliz turist ölü bulundu
Advert
Yayınlama: 28.06.2024
3
A+
A-

Ege Adalarındaki Turistik Kazalar Endişe Veriyor

Yaz aylarının gelişiyle birlikte Yunanistan’ın Ege adalarında turist ölümleri ve kayıpları artarken yetkililer alarma geçti. Son olarak Spetses Adası Limanı’ndaki Tsaldari İskelesi’nde bu sabah saatlerinde bir İngiliz turistin cesedi bulundu.

İlk incelemeler, 44 yaşındaki İngiliz turistin başından yaralandığını ortaya koydu. Yelken yarışmalarına katıldığı anlaşılan turistin cenazesi otopsi için Pire’ye gönderildi.

Son haftalarda Ege adalarında kaybolan ve ölen yabancı turist sayısında gözle görülür bir artış yaşandı. Girit’e bağlı Hanya yakınlarındaki dağlarda yürüyüş yapan Alman bir turist kaybolduktan sonra ölü bulundu.

Ölümlü Kayıplar Üçe Yükseldi

Üç hafta önce, Türk sularına yakın Sömbeki Adası’nda kaybolan dünyaca ünlü BBC sunucusu Michael Mosley’in cansız bedeni üç gün sonra bulundu. Ardından Sisam Adası’nda 74 yaşındaki bir Hollandalı turist kaybolurken, Amargos’ta emekli bir ABD’li polis memuru da hayatını kaybetti.

Skinos Adası’nda iki Fransız kadın, 5 gün önce otellerinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyince arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar hem karadan hem de denizden yürütülüyor.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.