Advert
Advert

Leipzig meydanlarında coşku: Avusturya-Türkiye maçına saatler kala

Leipzig meydanlarında coşku: Avusturya-Türkiye maçına saatler kala
Advert
Yayınlama: 02.07.2024
8
A+
A-

Milli Takım Taraftarlarının Coşkulu Yürüyüşü

Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı’nın tutkulu taraftarları, heyecanla dolu bir yürüyüş gerçekleştirerek Leipzig Stadı’na akın etti.

Wilhelm-Leuschner-Platz İstasyonu’ndan başlayan yürüyüşe sayısız Türk taraftar katıldı. Ellerinde dalgalanan Türk bayrakları ve meşalelerle yürüyen taraftarlar, coşkulu marşlar söyleyerek milli takıma desteklerini haykırdı. Kalabalık arasında Filistin bayraklarının da dalgalandığı görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Türk taraftarların "Mehter Marşı" eşliğinde Avusturya maçına hazırlandıkları görüldü.

Yaklaşık 2 kilometrelik mesafeyi yürüyen taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde Leipzig Stadı’na ulaştı. Yürüyüş esnasında çevredeki binaların pencerelerinde Türk bayrakları dalgalandı ve vatandaşlar, milli takıma desteklerini gösterdi.

Yaklaşık 25 bin Türk taraftarın yer alması beklenen 41 bin kişilik Leipzig Stadyumu’nda heyecan doruk noktasına ulaşacak. Milli Takım, Avusturya karşısında galibiyet arayışında olacak ve taraftarların desteğiyle bu hedefine ulaşmayı hedefleyecek.

Advert

Türk taraftarların büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiği bu yürüyüş, hem milli takıma desteklerini ifade etmenin hem de Avrupa Şampiyonası’nın heyecanını paylaşmanın bir göstergesiydi. Leipzig Stadı’nın atmosferi, Avusturya ile Türkiye arasındaki mücadeleyle daha da hareketlenecek ve Türk taraftarlar, takımlarının zaferine tanıklık etmek için sabırsızlanıyor.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.