Advert
Advert

Trabzonspor, Macaristan’da hazırlıklarını sürdürüyor

Trabzonspor, Macaristan’da hazırlıklarını sürdürüyor
Advert
Yayınlama: 03.07.2024
4
A+
A-

Trabzonspor’un Sezon Hazırlıklarında Son Durumlar

Trabzonspor, sezon öncesi hazırlık kampının ikinci etabında Macaristan’ın Szeged kentinde çalışmalarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetimindeki takım, kampın üçüncü gününün ilk antrenmanında yoğun bir fiziksel çalışma gerçekleştirdi.

Core ve aktivasyon egzersizleriyle başlayan antrenman, kuvvet ve teknik çalışmaların birleşiminden oluştu. İdmanın son bölümünde ise dayanıklılığı artırmak için sprint çalışmaları yapıldı. Milli takımlarında görev yapan Uğurcan Çakır, Denis Draguş, Thomas Meunier ve Poyraz Efe Yıldırım antrenmana katılmadı.

Kadrodaki Yabancı Oyuncu Eksikliği

Trabzonspor’un kamp kadrosunda 6 yabancı oyuncu yer almıyor. Tonio Teklic, Dimitrios Kourbelis, Maxi Gomez, Montasser Lahtimi, Joaquin Fernandez ve Ognjen Bakic, Macaristan’daki kampa götürülmedi. Bu oyuncuların başka takımlara gönderilmesi hedefleniyor. Öte yandan, geçen sezon İspanyol ekibi Cadiz’de kiralık olarak forma giyen Maxi Gomez’in Trabzon’a geleceği öğrenildi.

Santrfor Sorunu

Trabzonspor’un 35 kişilik kamp kadrosunda milli takım oyuncuları hariç 31 oyuncu bulunuyor. Ancak santrfor pozisyonunda sıkıntı yaşanıyor. Paul Onuachu’nun takımdan ayrılması, Gomez’in yeni sezonda düşünülmemesi ve Denis Draguş ile Poyraz Efe Yıldırım’ın milli takımlarda olması nedeniyle kampta santrfor olarak sadece Enis Destan ve Umut Bozok yer alıyor.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.