Advert
Advert

Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu

Türkiye-Hollanda çeyrek final maçının hakemi belli oldu
Advert
Yayınlama: 04.07.2024
5
A+
A-

A Milli Futbol Takımı’nın Çeyrek Final Maçında Hakemi Belli Oldu

A Milli Futbol Takımı, Türkiye saatiyle 09 Temmuz 2024 Pazar günü Hollanda karşısında sahaya çıkacak. Berlin’de oynanacak karşılaşmayı Fransız kökenli hakem Clément Turpin yönetecek.

Clement Turpin’in Türkiye takımlarıyla geçmişine bakıldığında, 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet gibi bir başarı grafiği göze çarpıyor. İşte bu maçların kısa bir özeti:

  • Başakşehir, Sevilla’ya 1-2 yenildi.
  • Fenerbahçe, Braga’yı 1-0 mağlup etti.
  • Trabzonspor, Lazio ile 0-0 berabere kaldı.
  • Türkiye, Kazakistan’ı 2-1 yendi.
  • Türkiye U17 Milli Takımı, Çekya U17 Milli Takımı’nı 6-1 mağlup etti.
  • Türkiye U17 Milli Takımı, Ermenistan U17 Milli Takımı’nı 3-0 mağlup etti.

Bu maçlara ek olarak, Clément Turpin, 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Türkiye’nin İsveç ile oynadığı bir grup maçını da yönetti. Söz konusu karşılaşmada Türkiye, rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

A Milli Futbol Takımı’nın çeyrek final mücadelesinden zaferle ayrılması için sahada elinden gelen her şeyi ortaya koyması bekleniyor. Clement Turpin’in deneyimli bir hakem olması ve Türkiye takımlarıyla geçmişinin olumlu olması, Türk taraftarlara umut veriyor.

Takımın, maç öncesi hazırlıklarını tamamladığı ve Hollanda karşısında en iyi performansını sergilemeye hazırlandığı biliniyor. Maçın galibi, yarı finale yükselme hakkı elde edecek. Türkiye, bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp futbolseverlere unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.