Advert
Advert

Bodrum’da göçmen çetesine İHA operasyonu

Bodrum’da göçmen çetesine İHA operasyonu
Advert
Yayınlama: 05.07.2024
6
A+
A-

Yasa Dışı Göç Men Edildi: Bodrum’da 25 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Paragraf 1
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Akyarlar Mahallesi’nde, jandarma birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, yasa dışı yollardan Türkiye’den çıkmaya çalışan 25 düzensiz göçmen yakalandı. Operasyon sabah saatlerinde gerçekleştirildi.

Paragraf 2
Elde edilen bilgiler doğrultusunda, düzensiz göçmenlerin lüks bir VIP minibüsle Bodrum’a getirildiği ortaya çıktı. Muğla Jandarma İl Komutanlığı ekipleri, bölgede insansız hava aracı (İHA) ile yaptıkları aramalarda, göçmenleri taşıyan aracın izini sürdü. Lüks minibüs ve içinde bulunan sekiz kişi gözaltına alındı.

Paragraf 3
Gözaltına alınan sekiz şüpheli, sorgulanmak üzere Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. Yapılan incelemeler neticesinde, şüphelilerden dördü tutuklanarak cezaevine gönderildi ve dört tanesi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Paragraf 4
Operasyon sırasında kullanılan VIP minibüse ve bir bota el konuldu. Bodrum’daki Akyarlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen bu operasyon, düzensiz göçmen akışını önlemeye yönelik çabaların devam ettiğini göstermektedir.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.