Advert
Advert

EURO 2024 Hollanda Türkiye maçı muhtemel 11’leri

EURO 2024 Hollanda Türkiye maçı muhtemel 11’leri
Advert
Yayınlama: 06.07.2024
8
A+
A-

A Milliler EURO 2024 Çeyrek Finalinde Hollanda İle Karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nın (EURO 2024) çeyrek finalinde, bu akşam Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Başkent Berlin’deki Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 22:00’de başlayacak. Ay-Yıldızlı takımımız, “Portakallar”ı mağlup etmesi halinde, Avrupa şampiyonaları tarihinde 2008’den sonra ikinci kez yarı final görecek. Bugünün kazananı, daha sonra İngiltere-İsviçre maçının galibi ile 10 Temmuz’da Dortmund’da yarı finalde mücadele edecek.

Fransız Hakem Kadrosu

Rakibimiz Hollanda’nın eksiği bulunmuyor. Milli Takımımızda İsmail Yüksek, Orkun Kökçü ve UEFA tarafından iki maçtan men edilen Merih Demiral, kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin, sahadaki yerlerini alabilirler. Fransız hakem Clement Turpin’in düdük çalacağı karşılaşmadaki yardımcılarını da aynı ülkeden Nicolas Danos ve Benjamin Pages oluşturacak. Dördüncü hakem Alman Felix Zwayer olarak görev yaparken, Fransız Jerome Brisard ise VAR görevi üstlenecek.

5-2-3 Dizilişi Sürecek

Teknik direktör Montella’nın, Hollanda’ya karşı Avusturya maçındaki diziliş ve taktiği ile takımını sahaya sürmesi bekleniyor. Takım, savunma yaparken üç stoperli, iki bekli beşli defans kurgusunun önünde iki orta saha oyuncusuyla konumlanacak. Üçlü hücum hattı ise kontralardan gol arayacak. Takım hücumdayken bekler ileri çıkarak diziliş 3-4-3’e dönüşecek.

6-1’lik Rövanş

Türkiye ile Hollanda, son olarak 7 Eylül 2021 tarihinde Amsterdam’da karşılaşmışlardı. 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu müsabakasını Hollanda, 6-1’lik skorla kazanmıştı. Bu sonuç, iki takım arasındaki maçlarda kaydedilen en farklı skor olarak kayıtlara geçmişti. Ay-Yıldızlılar, aynı skorla uğradıkları yenilginin ardından Avusturya’yı elemişti.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.