Advert
Advert

Haliç Köprüsü’ndeki çalışmalar erken tamamlandı

Haliç Köprüsü’ndeki çalışmalar erken tamamlandı
Advert
Yayınlama: 06.07.2024
10
A+
A-

İBB, Haliç Köprüsü Metrobüs Yolunu Yeniledi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Haliç Köprüsü’ndeki metrobüs yolunu yeniledi. Yol yüzeyinin yıpranması nedeniyle oluşan sürüş konforsuzluğunun giderilmesi amacıyla gerçekleştirilen çalışmada, asfalt komple değiştirildi.

Çalışmalar, 3 Temmuz saat 23.00’te başladı ve erken tamamlanarak 8 Temmuz’da sona erdi. D-100 karayolunun Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti, gece 01.00 itibariyle kullanıma açıldı.

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, yenileme çalışmaları sırasında sürücülerin mağduriyetini en aza indirmek için yoğun çaba gösterdi. Çalışmaların erken bitirilmesi, trafik sıkışıklığının azaltılmasına ve yol kullanıcılarının rahatına katkıda bulundu.

İBB’nin gerçekleştirdiği bu yenileme çalışması, Haliç Köprüsü’nü kullanan binlerce yolcu için daha konforlu ve güvenli bir yolculuk deneyimi sunması bekleniyor. Belediye, İstanbul’un ulaşım altyapısını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürecek.

İstanbul’un ulaşım ağının iyileştirilmesi yoluyla vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması, İBB’nin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor. Belediye, bu doğrultuda altyapı yatırımlarına ve ulaşım hizmetlerinin geliştirilmesine büyük önem veriyor.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.