Advert
Advert

Galatasaray fikstür: Galatasaray hangi hafta kiminle karşılaşacak?

Galatasaray fikstür: Galatasaray hangi hafta kiminle karşılaşacak?
Advert
Yayınlama: 11.07.2024
4
A+
A-

Galatasaray’ın 2024-2025 Sezonu Fikstürü Belirlendi

Galatasaray, 38 maçlık zorlu bir maraton olan 2024-2025 sezonunun fikstür çekimini geride bıraktı. Ligin açılış maçında evinde Atakaş Hatayspor’u konuk edecek olan Galatasaray, ikinci hafta deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Aslanlar, üçüncü haftasonu Gaziantep FK’yı ağırlayacak ardından dördüncü haftada Adana Demirspor’a konuk olacak. Beşinci hafta, Çaykur Rizespor ile iç saha maçını içerirken, altıncı haftada sezonun ilk derbisi Fenerbahçe ile oynanacak.

Yedinci haftada Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sezonun sekizinci haftasında Alanyaspor, dokuzuncu haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Onuncu haftada ise Beşiktaş derbisi, Cimbom’un iç sahasında gerçekleşecek.

Fikstürün on birinci haftasında Galatasaray BAY geçecek. On ikinci haftada Samsunspor’a ev sahipliği yaptıktan sonra, Bodrum FK ile deplasmanda karşılaşacak. On dördüncü haftada ise Eyüpspor ile kendi sahasında mücadele edecek.

On beşinci haftada Galatasaray, Sivasspor ile deplasmanda oynarken, on altıncı haftada Trabzonspor’u ağırlayacak. On yedinci haftada Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Aslanlar, on sekizinci haftada Göztepe’yi konuk edecek.

Advert

Sezonun on dokuzuncu ve son haftasında ise Galatasaray, deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.