Advert
Advert

2.6 milyon kişiye 10 milyarlık fayda

2.6 milyon kişiye 10 milyarlık fayda
Advert
Yayınlama: 15.07.2024
3
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu Hepsiburada, Premium üyelik hizmetinin ikinci yılını kutluyor. “Büyük Premium İndirimleri” etkinliğiyle 16-22 Temmuz tarihleri arasında özel fırsatlar sunacak.

İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Hepsiburada Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli, Hepsiburada Premium’un iki yıl içinde 2,6 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Üyeliğin sunduğu ayrıcalıklardan bahseden Dereli, “Ücretsiz kargo, BluTV hediye üyeliği, akaryakıt puanları, randevulu teslimat gibi avantajlar, kullanıcılarımıza özel bir deneyim sağlıyor” dedi.

Dereli, ayrıca “Özellikle, milyonlarca Hepsipara kazandırmak ve alışverişlerde ek indirimler sağlamak, kullanıcılarımızın bütçelerine doğrudan katkı sağladı” diye ekledi.

Advert

Şirketten yapılan açıklamada Hepsiburada Premium’un ayda ortalama 4 online sipariş veren kullanıcılara ayda 835 TL, yılda ise 10.200 TL tasarruf sağladığı belirtildi. Premium üyeleri, 4 kargo hizmetinden 180 TL değerinde tasarruf elde ederken, kapıda iade ve randevulu teslimat hizmeti için de 50 TL indirim kazanıyor.

Hepsiburada’nın “Büyük Premium İndirimleri” kapsamında sürpriz fırsatlar ve özel kampanyalar kullanıcıları bekliyor. Premium üyeleri, en çok tercih ettikleri süpermarket, züccaciye, sağlık-güzellik, ev tekstili ve kırtasiye kategorilerinde avantajlı fiyatlarla alışveriş yapabilecekler. Süpermarket kategorisinde en çok satılan ürünler arasında yüzey temizleme mendili, fındık kreması, soda ve tuvalet kağıdı yer alıyor.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.