Advert
Advert

UEFA Konferans Ligi’nde Türk hakemler görev alacak

UEFA Konferans Ligi’nde Türk hakemler görev alacak
Advert
Yayınlama: 16.07.2024
2
A+
A-

FIFA kokartlı hakemler Kadir Sağlam, Zorbay Küçük ve Bahattin Şimşek, 18 Temmuz Perşembe günü UEFA Konferans Ligi 1. eleme turu rövanş maçlarında görev alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Kadir Sağlam Lüksemburg’un Diddeleng ile Andorra’nın Atletic Escaldes takımları arasındaki karşılaşmayı yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Emin Tuğral üstlenecek. Murat Erdoğan ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

Litvanya’nın Zalgiris Vilnius ile Finlandiya’nın VPS takımları arasındaki mücadelede Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’e Murat Tuğberk Curbay ve Deniz Caner Özaral yardımcı olacak. Ümit Öztürk ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Bosna Hersek’in Sarajevo ile Kazakistan’ın Aktobe takımları arasında oynanacak maçta ise Zorbay Küçük görev alacak. Küçük’ün yardımcıları İbrahim Çağlar Uyarcan ve Furkan Ürün olacak. Cihan Aydın ise dördüncü hakem olarak sahada bulunacak.

UEFA Konferans Ligi’nde Türk hakemlerin görev alacağı bu önemli karşılaşmalar, futbolseverlerin büyük bir ilgiyle beklediği maçlar arasında yer alıyor.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.