Advert
Advert

57 ilde operasyon… 2 tona yakın uyuşturucu yakalandı

57 ilde operasyon… 2 tona yakın uyuşturucu yakalandı
Advert
Yayınlama: 17.07.2024
1
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya paylaşımında 1 ton 700 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 181 bin adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda yapılan “Narkoçelik-27” operasyonlarına 57 ilde 990 ekip, 2 bin 475 personel, 8 hava aracı ve 34 narkotik dedektör köpeği katıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalananlar arasında sıvı ve kristal metamfetamin, esrar, kokain, kimyasal madde ve uyuşturucu hap yer aldı. Ayrıca 21 sokak satıcısı yakalandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ele geçirilen maddeler arasında skunk, esrar ve uyuşturucu hap yer aldı. Yakalanan şüpheli sayısı ise 5 olarak kaydedildi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda skunk ve uyuşturucu hap ele geçirildi. 44 zehir taciri yakalandı.

Advert

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, skunk, esrar, bonzai ve uyuşturucu hap ele geçirdi. 5 zehir taciri yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalanan maddeler arasında skunk yer aldı. Bir zehir taciri yakalandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından skunk ve toz esrar ele geçirildi. Yakalanan şüpheli sayısı 5 olarak kaydedildi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, eroin, metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirdi. 5 sokak satıcısı yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, metamfetamin ele geçirdi. Bir zehir taciri yakalandı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalananlar arasında skunk yer aldı. Yakalanan zehir tacirlerinin sayısı 3 olarak belirlendi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından skunk ele geçirildi ve bir zehir taciri yakalandı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından eroin ele geçirildi. Bir zehir taciri yakalandı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından bonzai ve uyuşturucu hap ele geçirildi. 12 sokak satıcısı yakalandı.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalananlar arasında uyuşturucu hap yer aldı. 4 zehir taciri yakalandı.

Toplamda ele geçirilen uyuşturucu madde miktarı 2 tona yaklaştı.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.