Advert
Advert

Dursun Özbek: Büyükekşi’nin tekrar aday olması durumu karışık hale getirdi

Dursun Özbek: Büyükekşi’nin tekrar aday olması durumu karışık hale getirdi
Advert
Yayınlama: 18.07.2024
3
A+
A-

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Genel Kurulu’nda seçim öncesinde yaptığı açıklamada, Mehmet Büyükekşi yönetiminde gerekli değişimi göremediklerini belirtti.

Habertürk’e verdiği demeçte, mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi’nin tekrar aday olması ve Servet Yardımcı’nın çekilmesiyle kaos oluştuğunu vurgulayan Özbek, “Büyükekşi’nin listesinde Galatasaray’ın desteği olan bir yönetim kurulu üyesi yok” dedi.

Yönetimin ilk yılında seçim kararı almasının “İşler iyi gitmiyor” anlamına geldiğini belirten Özbek, “Bu olağanüstü bir seçim. Bu yönetimin daha 3 senesi vardı. Birinci senesini doldurdu, seçime gidiyor. Demek ki işler iyi gitmiyor. Olağanüstü seçimde olağanüstü şeyler yaşanıyor. Bir aday çıkıyor, çekiliyor. Bekleyip görmek lazım. İnşallah hayırlısı olur. Seçime giren adaylar herhalde Türk futbolunun halini görüp nasıl tedavi edeceklerini biliyorlardır” diye konuştu.

Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yönetime kimseyi önermedik, vermedik çünkü çok önceden beri söylediğimiz şey şuydu: Yeni bir yönetim veyahut daha istişareyle kurulabilecek bir yönetim arzumuz… Fakat o da olmadı. Gerçekten kaotik bir dönem geçirdik. Bunun devam etmemesi lazımdı. Biz gerekli yenilenmeyi görmediğimiz için destek vermedik. Geldik, adayları dinleyeceğiz, projelerini dinleyeceğiz ona göre karar vereceğiz”

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.