Advert
Advert

Avcılar Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı: Yüzde 100 zam yapıldı

Avcılar Belediyesi’nde toplu sözleşme imzalandı: Yüzde 100 zam yapıldı
Advert
Yayınlama: 19.07.2024
1
A+
A-

Başlık: Avcılar Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Gövde:

Avcılar Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen imza törenine kamu emekçileri, Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Tüm Bel-Sen MYK Üyesi ve Örgütlenme Sekreteri Bülent Türkmen, Tüm Bel-Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Meryem Göktepe Türkmen ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Mandacı katıldı.

Çalışanlar için Toplu İş Sözleşmesi’nden (TİS) kaynaklanan mali ve sosyal haklara yüzde 100 zam, yılda 6 ikramiye, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara 1 ikramiye, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli personele 1 ikramiye, TİS miktarının yüzde 5’i kadar büyükşehir yaşam desteği ödentisi, TİS miktarının yüzde 40’ı yemek ücreti başta olmak üzere birçok kazanım elde edildi.

Başkan Çaykara yaptığı konuşmada, “İçinde bulunduğumuz kötü gidişatın sorumlusu 22 yıllık AKP iktidarıdır. İyileştirmeler yapılsa da bunun yeterli olmadığının farkındayız. Elimizden geldiği kadar yetkiyi kullanmak, katkı sunmak ve iyi niyetli davranmak masada ortaklaştığımız konulardır. Verimli bir süreç oldu. Yol arkadaşları görüyorum ve her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim. Sözleşmemiz hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.