Advert
Advert

Paris Olimpiyat Köyü’nün koşulları: Thomas Ceccon neden parkta uyuyor?

Paris Olimpiyat Köyü’nün koşulları: Thomas Ceccon neden parkta uyuyor?
Advert
Yayınlama: 05.08.2024
1
A+
A-

İtalyan yüzücü parkta uyuyor: Olimpiyat Köyü’ndeki koşullar eleştirildi

İtalyan yüzücü Thomas Ceccon, Paris Olimpiyatları’ndaki konaklama koşullarından şikayet ettikten sonra parkta uyurken görüldü.

Erkekler 100 metre sırtüstü altın madalyası sahibi Ceccon, tesislerdeki koşulların “hem gece hem de gündüz uykuyu zorlaştırdığını” söyledi.

“Köyde klima yok, hava sıcak, yemekler berbat. Birçok sporcu bu yüzden başka yerlere taşınıyor. Bu bir mazeret değil, sadece herkesin bilmediği bir gerçek” dedi. Sıcaklık ve gürültü nedeniyle özellikle öğleden sonra uyumakta güçlük çektiğini belirtti.

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf, Ceccon’un uyku sorunlarına karşı çözümünü gözler önüne seriyor. Suudi kürekçi Husein Alireza, Ceccon’u parkta havlu üzerinde uyurken buldu ve paylaştı.

Advert

Fotoğrafın İtalyan yüzücünün 4x100m karışık yarışlarda elenmesinden önce mi sonra mı çekildiği belli değil.

Ceccon’a destek mesajları

23 yaşındaki Ceccon’a tenisçi Coco Gauff, yüzücüler Ariarne Titmus ve Assia Touati de katılarak Paris’teki konaklama koşullarını eleştirdi.

Titmus, konaklama koşullarının performansını engelleyebileceğini belirtti. “Kesinlikle yüksek performans için yapılmamış, bu yüzden zihinsel olarak dayanabilmenin önemi büyük.”

Olimpiyat Köyü’ndeki yataklar da konforsuzlukları ve dayanıksızlıkları nedeniyle şikayet konusu oldu. Sporcular, daha iyi konaklama koşulları sağlayacak adımlar atılması gerektiğini vurguluyor.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.