Advert
Advert

Luana Alonso Paris Olimpiyat Köyü’nden kovuldu

Luana Alonso Paris Olimpiyat Köyü’nden kovuldu
Advert
Yayınlama: 05.08.2024
9
A+
A-

Paraguaylı Yüzücü Luana Alonso Olimpiyat Köyünden Çıkarıldı

Paraguaylı yüzücü Luana Alonso, Paris Olimpiyatları’nın sporcu köyünden “uygunsuz bir ortam” yarattığı iddiasıyla çıkarıldı.

Alonso, yarışmanın sonuna kadar köyde kalmasına izin verilmedi. Paraguay Olimpiyat Komitesi (COP) Başkanı Larissa Schaerer, Luana Alonso’nun performans standartlarını karşılamadığını ve takım arkadaşları arasında “uygunsuz bir atmosfer” yarattığını belirtti.

Alonso, ilk gün yarışmayı bıraktıktan sonra köye sivil kıyafetlerle geri döndü. Antrenörünün bildirdiği bu durumun ardından COP, Alonso ile sorunlar yaşadığını ifade etti.

Alonso, yarı finallerde altıncı olarak başarısız bir performans sergiledi ve emekliliğini açıkladı. Schaerer, “Emekliliğini habersiz açıkladı. Bu saygı duyduğumuz bir karardı” dedi.

Alonso, sosyal medyadan emekliliğini duyurdu: “Yüzmeden emekli oluyorum! Yüzme, hayal kurmama izin verdiğin için teşekkür ederim.”

Advert

Schaerer, Alonso’nun e-posta göndererek delegasyon üyeliğinin durdurulmasını istediğini söyledi. 28 Temmuz’da Alonso, köyde sivil kıyafetlerle Matheo Mateos’a kulaklık götürmeye gittiğini söyleyerek köyden ayrıldı.

Olimpiyat Köyü’nden ayrılan Alonso, Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti ve Spor Bakanlığı’na aday olmayı düşündüğünü belirtti.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.