Advert
Advert

İsrail’den bir skandal paylaşım daha: Bu defa Mansur Yavaş’ı da etiketledi

İsrail’den bir skandal paylaşım daha: Bu defa Mansur Yavaş’ı da etiketledi
Advert
Yayınlama: 06.08.2024
3
A+
A-

Başlık: İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Erdoğan’a ve Muhalefete Savaş Açtı

Giriş: İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bir paylaşım yaptı. Katz, paylaşımında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kolları’nı da etiketledi.

Türkiye’deki Instagram Engeline Eleştiri: Katz, paylaşımında Türkiye’deki Instagram erişim engelini eleştirerek “57 milyon Türk Instagram kullanıcısına bu platforma erişimini kısıtlarken, sen kendi özel Instagram hesabından erişim sağlıyorsun” dedi.

Erdoğan Eleştirisi: Katz, Erdoğan için “Hamas’ı kucaklayan, kendi halkına baskı uygulayan bir diktatör” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, Yavaş ve CHP Gençlik Kolları’nın Etiketlenmesi: Katz’ın son mesajında İmamoğlu’nun yanı sıra Yavaş ve CHP Gençlik Kolları’nı da etiketlemesi dikkat çekti.

Advert

İmamoğlu’nun Yanıtı: Katz’ın daha önce paylaştığı bir mesajda İmamoğlu’nu etiketlemesine İmamoğlu yanıt vermişti. İmamoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden açıklamanızı size iade ediyorum” demişti.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.