Advert
Advert

Jose Mourinho: Türk futbolu için çalışıyorum

Jose Mourinho: Türk futbolu için çalışıyorum
Advert
Yayınlama: 11.08.2024
1
A+
A-

Jose Mourinho’nun Maç Sonu Açıklamaları

“Bugün tek eksik gollerdi. İlk 60-65 dakikadaki oyunumuza bakarsak, sonuç çok daha farklı olabilirdi. Çok pozisyon kaçırdık. Hücum bölgesinde teknik anlamda doğru hamleleri yapamadık. Maç boyunca kontrol bizdeydi. Daha farklı bir sonucu hak ediyorduk. Ancak belli bir dakikadan sonra fiziksel olarak düşüşe geçtik.”

“Maximin ve İrfan 90 dakika oynayacak durumda değiller. Orta sahada sürekli İsmail ve Szymanski ile oynuyoruz. Bu istediğimiz bir durum değildi, ancak fiziksel olarak düşüş yaşadık. Sonuçta hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Sonuca bakarsak daha fazlasını hak ediyorduk. Bazı pozisyonlarda elinizde iki oyuncu olunca değişiklik yapmak kolay, Dzeko yerine En-Nesyri giriyor. Bazı durumlarda ise adaptasyon gerekiyor. Szymanski orta sahada oynadı, normalde daha ofansif bir oyuncu.”

“Daha sonra Bartuğ girdi, Türk futbolu için iyi bir şey bu. İyi bir genç oyuncu, gençlere süre vermekten çekinmiyoruz. Daha fazla süre alacak. Elimizde Oğuz ve Yusuf da var. Fenerbahçe için çalışıyorum, ama dolaylı olarak da Türk futbolu için çalışıyorum.”

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.