Advert
Advert

Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütü çökertildi

Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütü çökertildi
Advert
Yayınlama: 13.08.2024
1
A+
A-

Başlık: Elazığ’da Organize Suç Örgütü Çökertildi

Gövde:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ’da yapılan “KUYU-16” operasyonunda, Ahmet Gülbasan liderliğindeki organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonda, elebaşının da aralarında bulunduğu 15 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, halkın bilgisine sunduğu açıklamada, büyüklüğü ne olursa olsun tüm organize suç örgütlerini çökerteceklerini ve adalete teslim edeceklerini vurguladı. Operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Operasyon, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı’nın koordinasyonunda, Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Advert

Şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, yağma, tehdit, kasten öldürmeye teşebbüs, mala zarar verme, genel güvenliğin tehlikeye sokulması, suça azmettirme, suçu üstlenme, hükümlü ve tutuklunun kaçması, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve uyuşturucu madde ticareti gibi suçlar işledikleri tespit edildi.

Operasyonlarda 10 ruhsatsız tabanca, 1 tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonu koordine eden Elazığ Başsavcılığı’nı ve operasyonu gerçekleştiren polisleri kutladı ve milletimizin dualarının onlarla olduğunu belirtti.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.