Advert
Advert

Blake Lively nerede hata yaptı?

Blake Lively nerede hata yaptı?
Advert
Yayınlama: 21.08.2024
1
A+
A-

Blake Lively’nin PR Kabusu

Hollywood’un gözdesi Blake Lively’nin masalsı yolculuğu kabusa mı dönüşüyor? Pek çok olumsuz eleştiriyle karşılaşan oyuncu için her şey ne zaman yanlış gitmeye başladı?

Vogue’un Görkemli Övgüleri

Lively’nin kariyer zirvesi, ABD Vogue’un Eylül sayısında yer almasıyla geldi. Dergi, Lively’yi “harika bir film yıldızı” ve “harika” bir anne olarak nitelendirdi ve arkadaşlarının övgü dolu sözlerine yer verdi. Lively, Elizabeth Taylor’ın kolyesiyle fotoğraflandı ve Anna Wintour’a teşekkürlerini sundu.

“Bizimle Başladı Bizimle Biter” Felaketi

Advert

Ne yazık ki, herkes Lively’nin Vogue tarafından pembe gözlüklerle görüldüğü görüşünü paylaşmıyor. “Bizimle Başladı Bizimle Biter” filminin galası tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Lively’nin saç bakım serisiyle eş zamanlı olarak piyasaya sürülmesi bir PR talihsizliği olarak görülüyor.

Zirvedeyken Çöküş

Hem Lively’nin kocası Ryan Reynolds hem de kendisi en son filmleriyle gişede birinci sıraya yerleştiler. Ancak Lively’nin filmle paralel olarak saç bakım ürünleri ve içecek serilerini tanıtması eleştiri yağmuruna tutulmasına neden oldu.

Talihsiz Açıklamalar

Lively, “Bizimle Başladı Bizimle Biter” filmini neşeli bir romantik komedi olarak pazarlamaya çalışırken, filmin konusundaki tuhaf açıklamaları şaşkınlık yarattı. After-party’de ise filmin tacizci karakterinin ismi, Lively’nin eşinin ismiyle alay edilerek “Ryle sen bekle” olarak konuldu.

Çekim Setinde Gerilim

Filmin hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu olan Justin Baldoni’nin, Lively’ye kilo verdiğini sorarak onu gücendirdiği iddia ediliyor. Lively’nin setteki çalışma ortamını “toksik” olarak nitelendiren iddialar ortaya çıktı.

Geçmişteki Sorunlar Tekrar Ortaya Çıktı

Bu son tartışmanın ardından, Lively’nin 2012’deki tartışmalı düğünü ve Anna Kendrick ve Leighton Meester gibi yardımcı oyuncularla yaşadığı çekişmeler yeniden gündeme geldi. Lively’nin artık “kötü bir kız” olarak görüldüğü yorumları yapılıyor.

PR Stratejisindeki Hatalar

Lively’nin itibar krizini yöneten deneyimli PR uzmanı Leslie Sloane’un tavsiyelerine uymadığı düşünülüyor. 2019’da Justin Baldoni’nin “Bizimle Başladı Bizimle Biter” haklarını satın almasıyla başlayan bu drama, şu anda Lively’nin kariyerini tehlikeye atıyor.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.