Advert
Advert

Acun Ilıcalı: “Burası benim hayatım, Fenerbahçe yüzde 20”

Acun Ilıcalı: “Burası benim hayatım, Fenerbahçe yüzde 20”
Advert
Yayınlama: 26.08.2024
2
A+
A-

Acun Ilıcalı’nın İngiltere ve Türkiye Arasında Zorlu İş Hayatını Anlatması

Sevgili dostlar,

Hepinizin bildiği üzere hayatım dünyada benzeri olmayan bir tempoya sahip. Fenerbahçe’deki görevlerim hayatımın %20’sini kapsıyor. Ancak Hull City, taraftarları ve buradaki herkes şu an benim için her şey demek.

Tabii ki önceliğimiz Hull City için daha iyi bir takım oluşturmak.

Hayatın zorluklarına değinmem gerek. Türkiye’nin bir köşesinde toplantı, oradan İstanbul’a uçuş, ardından buraya geliş… Sırada yine İstanbul’a dönüş var. Ardından Fenerbahçe’nin deplasman maçı için iki saatlik uçuş ve Türkiye’nin doğusuna gidiş… Ve son olarak tekrar buraya döneceğim.

Advert

Bu benim şu anki hayatım. Ama belirtmeliyim ki her anından keyif alıyorum. Bu hayatı seçmemin sebebi de bu. Çok işim var diye şikayet etmiyorum. Aksine, her dakikasından zevk alıyorum. İngiltere’de bir takıma sahip olmaktan ve özellikle Hull City gibi bir takıma sahip olmaktan gurur duyuyorum.

Beş yaşımdan beri Fenerbahçe taraftarıyım ve şimdi başkan yardımcısıyım. Bu benim için büyük bir onur. Zor zamanlarımdan sonra ikinci bölümümde gerçekten mutluyum. Hull City’ye her gelişimde kendimi cennette gibi hissediyorum. Bu kasabanın enerjisini, güzel insanlarını ve yemyeşil ortamını çok seviyorum. İstanbul’un 22 milyonluk karmaşasından buraya gelmek benim için her zaman bir terapi görevi görüyor.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.