Advert
Advert

Okan Buruk: City’i veya Real Madrid’i tutmanız lazım

Okan Buruk: City’i veya Real Madrid’i tutmanız lazım
Advert
Yayınlama: 26.08.2024
0
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Young Boys Maçı Öncesi Açıklamaları

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys maçı öncesi yaptığı basın toplantısında, eleştirilere sert çıktı ve takımının 17 maçlık galibiyet serisine vurgu yaptı.

Real Madrid ve Manchester City’yle Karşılaştırma

“Son maçlarda oyunumuz ve skorlar tatmin etmedi. Planlarınızda değişiklik olacak mı?” sorusuna yanıt veren Buruk, “Manchester City ve Real Madrid’i tutmanız gerekebilir. 17 maç üst üste kazanan bir takıma başarısız diyemezsiniz. Biz iyi bir takımız ve iyi şeyler yapıyoruz. Her maçın kendine göre bir hikayesi var.” dedi.

Kaptanlık Konusu

Advert

Kerem Aktürkoğlu’nun kaptanlık konusundaki haberlere değinen Buruk, “Bu konu bizim için maçı gölgelemiyor. Sahaya 11 kaptanla çıkacağız. Transfer dönemi bitince kaptanımızı belirleriz.” açıklamasını yaptı.

Batshuayi ve Icardi’nin Birlikte Oynaması

“Batshuayi ve Icardi birlikte oynayabilecek mi?” sorusuna Buruk, “Oyun içinde ikisiyle birlikte oynayabiliriz. Antrenmanlarda bu seçeneği denedik. Maç planımızı yarın belirleyeceğiz.” yanıtını verdi.

Taraftarlara Çağrı

“Sakin ve sabırlı olmalıyız. Maçı kazanıp üst tura çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımızdan da bu yaklaşımı bekliyoruz.” diye konuşan Buruk, sözlerini şöyle tamamladı:

“Okan Buruk ve oyuncularının hataları oldu. Transferde de hatalar yapıldı. Bunları kabul ediyoruz. Biz buraya geldiğimizde takım 13. sıradaydı. İki sene üst üste şampiyon olduk. Gerginlik yok ve yüzümüz gülüyor.”

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.