Advert
Advert

Ablasını para için katletti

Ablasını para için katletti
Advert
Yayınlama: 27.08.2024
1
A+
A-

Oğuz Ş.’nin Bıçaklı Saldırısı: Bir Aile Faciası

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen korkunç bir olayda Oğuz Ş. (39), ablası Emine Sezer’i (42) bıçaklayarak öldürdü. Eniştesi İhsan (45) ve yeğenleri Berat (20) ile Sude Sezer (15) ise hala hastanede tedavi ediliyor.

Olay, Sarıkorkmaz Mahallesi’nde yaşandı. Oğuz Ş., ablası Emine ve eniştesi İhsan Sezer ile bir tartışmaya girdi. Tartışma büyüyünce Oğuz Ş., bıçakla ablası, eniştesi ve yeğenlerini yaraladı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi geldi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak Emine Sezer yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İhsan Sezer, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Berat Sezer ise beyin ve akciğer kanamasıyla Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Sude Sezer ise ilçedeki bir hastanede tedavi görüyor. Gözaltına alınan Oğuz Ş.’nin ablasından para istediği, alamayınca sinirlenerek bıçaklı saldırı gerçekleştirdiği öğrenildi. Oğuz Ş.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Advert

Bu aile faciası, ilçede büyük üzüntü yarattı. Hayatını kaybeden Emine Sezer için taziyeler yağarken, yararlıların bir an önce sağlığına kavuşması temenni ediliyor.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.