Advert
Advert

Ekip ruhunu daha da pekiştirecek

Ekip ruhunu daha da pekiştirecek
Advert
Yayınlama: 03.09.2024
1
A+
A-

Futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, satranç, tavla ve tenis dahil olmak üzere yedi farklı branşta 500’den fazla sporcu müsabakalara katılacak. Gönüllü çalışanlarla birlikte etkinliğe katılan kişi sayısı 1.000’i aşacak.

Sabancı Üniversitesi’nin spor merkezi, FIFA standartlarında stadyumu ve çok amaçlı spor salonu, çeşitli branşlarda heyecan verici müsabakalara ev sahipliği yapacak.

Etkinlik, çalışanları sağlıklı yaşam ve spora yönlendirmek, ekip ruhunu güçlendirmek ve topluluk çalışanları arasındaki iş birliğini artırmak amacıyla düzenlendi. Önümüzdeki yıllarda organizasyonun daha da genişletilmesi hedefleniyor.

“Sporun Evrensel Değerleri”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, “Spor, sürekli gelişim, daha iyisini arama ve ekip çalışmasını önemser. Bu değerler Sabancı Topluluğu’nun da temel ilkeleridir. Sabancı Spor Oyunları, topluluğumuzdaki takım çalışması kültürümüzü güçlendirecek. Her çalışanın bu yarışmalarda gösterdiği çaba, Sabancı’nın ekip ruhunu pekiştirecek. Sabancı Üniversitesi bu önemli etkinliğe ev sahipliği yaparak akademik dünyada bir örnek teşkil edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Sabancı Spor Oyunları’na katılan tüm çalışanlarımıza başarılar diliyorum.”

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.