Advert
Advert

Kaan Şakul: Mantıklı bir insan yaklaşımı yok karşımızda

Kaan Şakul: Mantıklı bir insan yaklaşımı yok karşımızda
Advert
Yayınlama: 04.09.2024
1
A+
A-

Kaan Şakul: Transfer Çalışmaları Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş Genel Sekreteri Kaan Şakul, ayrılmak isteyen bazı oyuncularla ilgili sorunlar yaşadıklarını söyledi.

“Oyunculara teklifler sunduk ama ayrılma veya karar verme konusunda sorun yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir oyuncunun daha takımdan ayrılmasını bekliyoruz. Ancak bu üç oyuncuyu da takımda kalmaları halinde UEFA listesine dahil etmeyeceğiz.”

Amartey Hakkında

“Amartey’nin alacağı garanti ücret iki sezon için 5 milyon 500 bin Euro. Ayrıca ödenmemiş menajer ücretleri de var. Fesih halinde bu parayı ödemek zorundayım. Toplam rakam 1 milyon 900 bin Euro değil.”

Advert

Yabancı Oyuncu Sayısını Düşürme Çabaları

“16 yabancı oyuncumuz var ve 13 Eylül’e kadar 14’e düşürmemiz gerekiyor. Bunun yollarını arıyoruz. Bonservis beklentimiz yok bu oyunculardan. Ancak son iki haftadır acayip şeyler oluyor.”

Gelen Teklifleri Reddeden Oyuncular

“Oyuncuların parasını ödeyip kiralık kulüp buluyoruz ama kabul etmiyorlar. Başka bir kulüp bulup 2 yıllık anlaşmanın yarısını verelim diyoruz, okey diyorlar ama sözleşme gönderdiğimizde Ocak’a kadar kalacağım diyorlar.”

“Bunlar normal değil. Karşımızda mantıklı bir insan yaklaşımı yok. Kulüp, oyunculara iyi niyet gösterdi ancak belli bir yere kadar. Amartey’e kulüp bulduk, 7 tane yazılı teklif var. Al Shabab ile anlaştık, Dubai’ye gidişi için biletleri aldık ama oyuncu vazgeçti.”

“Eyüpspor ile görüştük, ilerleme sağladık ama oyuncu bunu da kabul etmedi. Burada oynama ihtimalin yok dedik ama kabul etmiyor. Karşımızda mantıksız bir profil var. Her şeyi yaptık, daha fazla para kazanacağı teklifi de sunduk ama yine gitmedi.”

Alex ve Chamberlain

“Alex ilk gidecek oyuncumuzdu ama istediği teklifi bulamadı. ‘Bu kadar öderseniz giderim’ dedi, biz de kabul ettik. Ama şimdi o da ‘Ocak’a kadar kalayım’ diyor. Chamberlain’in sözleşmesi de ilginç. Feshedersem 6 milyon 750 bin Euro ödemem gerekir.”

Aboubakar ve Maliyet Hesabı

“Aboubakar ile ilgili gelişme olabilir. Onu kiralık verme ihtimali var. Aboubakar ile birlikte bu üç oyuncunun maliyeti her şey dahil 17 milyon Euro.”

CAS Ödemeleri

“Bugün CAS’tan 1 milyon 400 bin Euro ödeme geldi. Valerien Ismael ve Rachid Ghezzal’in menajer ödemeleri var.”

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.