Advert
Advert

Bakanın fenomen sevgilisi ülkeyi karıştırdı: ‘Yatak odası şantajı’ iddiası

Bakanın fenomen sevgilisi ülkeyi karıştırdı: ‘Yatak odası şantajı’ iddiası
Advert
Yayınlama: 05.09.2024
0
A+
A-

Giriş

İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano’nun danışman olarak işe almak istediği influencer Maria Rosaria Boccia ile sevgili oldukları ortaya çıktı. Durumu itiraf eden Sangiuliano’nun istifa talebi Başbakan Meloni tarafından kabul edilmedi.

Boccia’nın Danışman Atama Girişimi

Geçtiğimiz hafta Boccia, Kültür Bakanlığı’nda danışman olarak çalışmaya başladığını sosyal medyada duyurdu. Ancak bakanlık bu bilgiyi yalanladı. Boccia daha sonra Bakan Sangiuliano ile yaptığı iş gezilerinin ve resmi ziyaretlerin fotoğraflarını paylaştı.

Sangiuliano’nun İlişki İtirafı

Advert

Başbakan Meloni hükümeti için utanç verici olarak nitelenen olay sonrası Sangiuliano, eşinden gözyaşları içinde özür dileyerek Boccia ile ilişkisini kabul etti. Boccia’ya danışmanlık görevi teklif ettiğini, ancak daha sonra ilişkileri nedeniyle bundan vazgeçtiğini belirtti. Sangiuliano, gezilerde devletin parasını kullanmadığını savundu.

İtalyan Basınındaki İddialar

İtalyan basını, Boccia’nın elinde hükümeti sarsacak nitelikte kayıtlar olabileceğini bildirdi. La Repubblica gazetesi “Yatak Odasında Şantaj” başlığıyla Boccia’nın şantaj için kullanılacak kayıtların bulunduğunu iddia etti.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.