Advert
Advert

Narin cinayetinden yeni detaylar: Dereye yakın noktada 50 dakika beklemiş

Narin cinayetinden yeni detaylar: Dereye yakın noktada 50 dakika beklemiş
Advert
Yayınlama: 10.09.2024
2
A+
A-

8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinde Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır’da Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan ve cesedi daha sonra bir dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma sürüyor.

Gözaltına alınan 24 kişi için ek gözaltı süresi alınırken, Narin’in otopsi sonucuyla ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Ön otopsi raporuna göre, küçük kızda cinsel saldırı bulgusuna rastlanmadı. Biyolojik babasının da Arif Güran olduğu belirlendi.

Narin’in kaybolduğu 21 Ağustos’tan cesedinin bulunduğu 8 Eylül’e kadar geçen sürede, olay yeri yakınında park halindeki bir aracın 50 dakika beklediği tespit edildi. Bu aracın sahibi Nevzat Bahtiyar gözaltına alındı.

Bahtiyar, suçunu itiraf ederek Narin’in cansız bedenini Salim Duran’dan teslim aldığını ve para karşılığında cesedi ortadan kaldırdığını söyledi.

Advert

Bunun üzerine Narin’in aile bireyleri gözaltına alındı. Ancak aile, küçük kızın defnedilmesinden sonra taziye kurmadı.

Narin’in sol bacağı, çürümeye bağlı olarak çuval içinde vücudundan kopmuş halde bulundu. Cesette cinsel saldırı bulgusu yoktu.

Amcası Salim Güran’ın telefonu kayıtlarını silmesi üzerine ilgili şirketle yazışma yapıldı ancak şirket olumsuz yanıt verdi. Bilgi Teknolojileri Kurumundan da HTS kayıtları ve sinyal baz bilgileri istendi.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.