Advert
Advert

İzlanda Teknik Direktörü maç sonu açıklamaları! İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide kimdir, kaç yaşında?

İzlanda Teknik Direktörü maç sonu açıklamaları! İzlanda Teknik Direktörü Age Hareide kimdir, kaç yaşında?
Advert
Yayınlama: 11.09.2024
1
A+
A-

İzlanda Teknik Direktörünün Maç Sonrası Açıklamaları

İzlanda’nın teknik direktörü Age Hareide, mağlubiyetten sonra Milli Takımımızın performansını överek açıklamada bulundu. Özellikle Kerem Aktürkoğlu’nun hızına ve bitiriciliğine dikkat çeken Hareide, savunma oyuncularını uyardığını belirtti.

Hareide, maçın havasının da zorluğuna değindi ve bireysel hataların mağlubiyette etkili olduğunu vurguladı. 1-1’den sonraki golün ardından oyunun kontrolünü alamadıklarını ifade eden Hareide, “Türk Milli Takımı galibiyeti hak etti” dedi.

Gruptan çıkma şanslarının hâlâ iyi olduğunu belirten Hareide, soğuk havanın avantajını kullanacakları İzlanda’daki maçlarda performanslarının daha iyi olacağına inandığını söyledi. Hareide, “Ev sahibi olduğunuzda şansınız daha yüksektir. Şu an 1 puan fark var. Henüz hiçbir şey bitmedi” ifadelerini kullandı.

Age Hareide Hakkında Bilgiler

Advert

İzlanda milli takımını yöneten Age Hareide, Norveçli bir teknik direktör ve eski bir futbolcudur. Manchester City ve Norwich City gibi takımlarda oynamış, 50 kez Norveç milli takımının formasını giymiştir.

Hareide, teknik direktör olarak İsveç, Danimarka ve Norveç’te lig şampiyonlukları kazanmıştır. 2003’ten 2008’e kadar Norveç milli takımını yönetmiş, 2018’de Danimarka’yı Dünya Kupası’nda son 16’ya taşımıştır.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.