Advert
Advert

Adli Tıp’tan Narin Güran raporu: Üzerinde başka birinin DNA’sına rastlanmadı

Adli Tıp’tan Narin Güran raporu: Üzerinde başka birinin DNA’sına rastlanmadı
Advert
Yayınlama: 12.09.2024
1
A+
A-

Diyarbakır’da Kayıp Kızın Cinayetiyle İlgili Adli Tıp Raporu Ortaya Çıktı

ÖLÜ BULUNAN KIZIN VÜCUDUNDA YABANCI ÖRNEKLERE RASTLANMADI

Diyarbakır’ın Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gün sonra dere kenarında ölü bulunan Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma sürüyor. Adli Tıp Kurumu’nun ön raporuna göre, Narin Güran’ın vücudundan alınan örneklerde farklı kişilere ait olduğu düşünülen parmak izi, kan, tükürük ve salya gibi örnekler bulunmadı.

22 ŞÜPHELİNİN SORUŞTURMALARI SÜRÜYOR

Güran’ın cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan 22 şüphelinin soruşturmaları devam ediyor. Şüpheliler arasında Narin’in annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşi yer alıyor.

Advert

ŞÜPHELİLERDEN ALTISI AMCA

Soruşturma kapsamındaki şüphelilerin kimlikleri de ortaya çıktı. Bunlar: Narin’in babası Arif Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi E.G., amcaları Ö.F.G., B.G., F.G., K.G., M.G., H.İ.G., amca oğulları U.G. ve O.G., amca kızları M.G. ve B.G., kuzeninin oğlu D.G., yengeleri M.G. ve M.G., halası A.K., eniştesi M.Ş., Salim Güran’ın işçileri Ö.Y. ve M.S. ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ve M.K.

ANNE-BABA İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ

Narin’in annesi, babası ve bir amcasının da aralarında bulunduğu dokuz kişi, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Anne ve babanın suçlamaları reddettiği öğrenildi.

MUHTAR AMCA TUTUKLANMIŞTI

8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının ardından Muhtar Salim Güran, aynı zamanda Narin’in amcası olan, gözaltına alınmış ve çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.