Advert
Advert

Narin’in amcası yeniden ifade verecek

Narin’in amcası yeniden ifade verecek
Advert
Yayınlama: 13.09.2024
1
A+
A-

Başlık: Narin Güran Cinayeti: Amca Salim Güran Yeniden Sorgulanacak

Giriş:
Diyarbakır’da çuval içerisinde dere yatağına saklanmış halde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolma ve cinayet soruşturmasında yeni bir adım atıldı. Amcası Salim Güran’ın aracında DNA tespit edilmesinin ardından tutuklanan Güran’ın yeniden sorgulanacağı açıklandı.

Yeniden Sorgulama:
Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Salim Güran’ın yeniden sorgulanması için çağrıda bulundu. Eren, Narin’in cansız bedeninin bulunması ve sonrasında alınan ifadeler ışığında Güran’ın yeniden ifade vermesi gerektiğini vurguladı. Güran, şu an adliyeye getirildi ve savcılar tarafından bir kez daha sorgulanacak.

Tutuklamalar:
Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında 8 kişi tutuklandı. Bunlar arasında annesi, ağabeyi, amcaları, kuzenleri ve halasının eşi de bulunuyor.

İtirafçının İşaret Ettiği Katil:
Narin’in cansız bedenini saklayan itirafçı Nevzat Bahtiyar, son ifadesinde katil zanlısı olarak amca Salim Güran’ı işaret etti.

Advert

Devam Edecek Soruşturma:
Soruşturma, amca Salim Güran’ın yeniden sorgulanmasıyla birlikte devam edecek. Savcılar, cinayetin faillerini ve tüm detayları ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.