Advert
Advert

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: 36 oyuncu gitmiş gelmiş 3 ayda dile kolay

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: 36 oyuncu gitmiş gelmiş 3 ayda dile kolay
Advert
Yayınlama: 14.09.2024
1
A+
A-

Başlık: Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Trabzonspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Gövde:

Hüseyin Yücel, ligin ve Avrupa kupalarının çok iyi bir başlangıçla başladığını vurguladı. “Bu sinerjiyi kaybetmek istemiyoruz. Çok önemli bir maç. Umarım galibiyetle dönüp yolumuza devam ederiz. Centilmence bir karşılaşma olsun. Hakemin sonucu etkilemediği bir maç olsun.”

Yücel, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a misafirperverliği için teşekkür etti. “Fair-play ruhunda güzel bir müsabaka izleyeceğimizi düşünüyorum. Şenol Güneş’e hayırlı olsun. Beşiktaş’a çok emeği var. Hoca değişince her takımda bir reaksiyon olur. Biz çıkıp mücadelemizi vereceğiz ve galibiyetle ayrılacağımıza şüphemiz yok.”

Yaz transfer dönemi çalışmaları hakkında konuşan Yücel, şöyle dedi:

Advert

“Güzel bir başlangıç yaptık. Gelenler ve gidenler dahil 3 ayda tam 36 oyuncu girdi-çıktı. Çok kısa bir süre ve zor bir iş. Nokta atışı transferler yaptık. Kaliteli ve yeterli oyuncu istedi hocamız. Kalabalık olmasın istedi. Karakterli ve soyunma odasında huzur bozmayacak oyuncular talep etti. Bu noktada onun da hakkını teslim etmek gerek.”

Trabzonspor maçındaki taraftar yasağıyla ilgili olarak Yücel şunları söyledi:

“Bu bir devlet kararıdır. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Seyircili olması için son ana kadar gerek Trabzonspor gerek valilik ellerinden geleni yaptılar. Devletimizin aldığı karara saygı duymaktan başka bir seçeneğimiz yok. Ayrıca Cumhurbaşkanımızı da ziyaret edip dertlerimizi anlattık, tavsiyelerini aldık. Bu kabul için kendilerine teşekkür ediyoruz.”

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.