Advert
Advert

Predrag Mijatovic’ten Vinicius Junior’a sert eleştiri: “Kendi ayağına sıkıyor”

Predrag Mijatovic’ten Vinicius Junior’a sert eleştiri: “Kendi ayağına sıkıyor”
Advert
Yayınlama: 15.09.2024
0
A+
A-

Real Madrid Efsanesi Mijatovic, Vinicius’u Sert Bir Şekilde Eleştirdi

Real Madrid’in 1998 Şampiyonlar Ligi finalinde attığı golle tarihe geçen Predrag Mijatovic, günümüzün genç yıldızlarından Vinicius Junior’a sert eleştirilerde bulundu.

LaLiga 5. hafta karşılaşmasında Real Sociedad ile Real Madrid arasındaki maçın ardından Cadena SER’in Carrusel Deportivo programında konuşan Mijatovic, Vinicius’un penaltı sonrası yaptığı kutlamayı eleştirdi.

“Kendi Ayağına Kurşun Sıkıyor”

Mijatovic, Vinicius’un Real Sociedad taraftarlarına parmağını ağzına götürerek sus işareti yapmasının kariyerine zarar verdiğini söyledi:

Advert

“Kendi ayağına kurşun sıkıyor. Etrafında neler olup bittiğini bilmesine rağmen böyle hareketler yapıyor. Artık biraz durulması ve olgunlaşması gerekiyor.”

“Kutlaması Hayal Kırıklığı Yarattı”

Mijatovic, Vinicius’un gol sevincinin hayal kırıklığı yarattığını ifade etti:

“Golü atınca çok sevindik, ama ardından gelen kutlama bizi gerçekten üzdü. Bu gösterişe neden ihtiyaç duyuyor ki? Kendilerine bu şekilde zarar veriyorlar.”

Vinicius’un “Sus” İşaretinin Nedeni Bilinmiyor

Vinicius, Real Sociedad maçında attığı penaltı golünden sonra Anoeta Stadyumu’nu susturan bir hareket yaptı. Ancak, bu hareketin nedeni ne maç esnasında ne de sonrasında açıklanmadı. Bazı taraftarların ıslıklarından rahatsız olduğu veya ırkçı tezahüratlar nedeniyle bu tepkiyi verdiği tahmin ediliyor.

Ancelotti: “Konuyla İlgili Bir Fikrim Yok”

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, maç sonrası basın toplantısında Vinicius’un bu hareketiyle ilgili sorulara karşı net bir cevap vermekten kaçındı.

“Bu konuda bir fikrim yok, bunu kendime saklamayı tercih ediyorum.”

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.