Advert
Advert

Beşiktaş-Galatasaray derbisi pazartesi oynanacak! Diğer derbi tarihleri açıklandı

Beşiktaş-Galatasaray derbisi pazartesi oynanacak! Diğer derbi tarihleri açıklandı
Advert
Yayınlama: 17.09.2024
0
A+
A-

Süper Lig Derbilerinin Tarihleri Belli Oldu

Süper Lig’de 7. ve 17. haftalar arasındaki maçların tarihleri açıklandı ve ilk yarıda oynanacak derbilerin takvimi de belli oldu.

Derbi maçları genellikle hafta sonu oynanırken, sadece bir tanesi pazartesi günü gerçekleşecek: Beşiktaş-Galatasaray.

Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin heyecanı sürerken, Türkiye Futbol Federasyonu, ilk yarıdaki diğer derbilerin tarihlerini belirledi.

Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden sonraki ilk büyük maç, 10. haftada Beşiktaş ve Galatasaray arasında gerçekleşecek. İki ezeli rakip, 28 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de karşılaşacak.

Bir hafta sonra, Trabzonspor sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak ve iki takım 3 Kasım Pazar akşamı saat 19.00’da kozlarını paylaşacak.

Advert

Süper Lig’in 15. haftasında, Beşiktaş bu kez Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak. Dolmabahçe’de oynanacak bu maç 7 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak.

Ligin ilk yarıdaki son derbisi, 16. haftada Galatasaray ve Trabzonspor arasında yapılacak. Seyrantepe’deki maç saat 21.00’de başlayacak.

Tek Pazartesi Derbisi

Hafta sonu oynamaya alıştığımız derbiler, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde bir istisna oluşturacak. İki ezeli rakip, pazartesi günü sahaya çıkacak.

Bunun nedeni, Galatasaray ve Beşiktaş’ın hafta içinde Avrupa Ligi maçı oynayacak olması. Sarı-kırmızılılar, 23 Ekim’de sahasında Elfsborg’u konuk edecek. Beşiktaş ise 24 Ekim’de deplasmanda Lyon ile karşılaşacak.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.