Advert
Advert

Uzun yıllar sonra gelen veda

Uzun yıllar sonra gelen veda
Advert
Yayınlama: 20.09.2024
0
A+
A-

Fenerbahçe U19 Teknik Direktörü Semih Şentürk Görevinden Ayrıldı

Fenerbahçe U19 Takımı teknik direktörü Semih Şentürk, duygusal bir veda mesajıyla sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

2020 yılında Fenerbahçe Futbol Akademisi’nde çalışmaya başlayan ve 2023 yazında U19 Takımı’nın başına getirilen Şentürk, kulüpte geçirdiği yıllara veda etti.

Veda mesajında, Fenerbahçe formasını giydiği günleri ve o dönemde sahada verdiği mücadeleyi hayatının en değerli anları olarak niteleyen Şentürk, kulübü temsil etmenin her zaman büyük bir onur kaynağı olduğunu vurguladı.

Altyapıda genç oyunculara yol göstermekten ve onlara Fenerbahçe ruhunu aşılamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şentürk, bu gençlerin gelecekte Fenerbahçe’yi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Advert

Ayrılmanın kendisini üzdüğünü belirten Şentürk, Fenerbahçe’nin kalbindeki yerinin değişmeyeceğini ve kulüpte geçirdiği her anının unutulmaz hatıralar olarak kalacağını sözlerine ekledi.

Şentürk’ün istifası, Fenerbahçe camiasında üzüntüyle karşılandı. Taraftarlar, onun kulübe yaptığı katkılardan dolayı minnettarlıklarını dile getirdiler.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.