Advert
Advert

Apple’ın Türkiye’de sunmadığı yapay zekayı bu adımlarla kullanabilirsiniz

Apple’ın Türkiye’de sunmadığı yapay zekayı bu adımlarla kullanabilirsiniz
Advert
Yayınlama: 20.09.2024
0
A+
A-

Apple’ın Intelligence Özelliği Türkiye’de Bekleniyor

Apple, iOS 18 yazılımıyla duyurduğu Intelligence özelliğinin beta sürümünü yayınladı. Bu yapay zeka destekli özellik, ilk aşamada yalnızca İngilizce dilini destekleyecek.

iPhone Kullanıcıları Yapay Zeka Özelliğini Bekleyecek

Türkiye’deki iPhone kullanıcıları, Intelligence özelliğinden yararlanmak için Apple’ın Türkçe sürümünü yayınlamasını beklemek durumunda kalacaklar.

Intelligence Özelliğini Türkiye’de Kullanmak İçin

Eğer kullanıcılar Intelligence özelliğinden daha erken yararlanmak istiyorlarsa, telefonlarında bazı değişiklikler yaparak özelliği kullanabilirler:

  • Siri veya iPhone dilini ABD İngilizcesi olarak ayarlayın.
  • iOS 18.1 beta sürümünü yükleyin.

Intelligence Özelliği için Dil Seçenekleri Arttırılacak

Apple, Intelligence özelliğinin desteklenen cihazlarda ve bölgelerde sunulmaya başladığını duyurdu. Başlangıçta sadece ABD İngilizcesi desteği olacak. Ancak zamanla listeye daha fazla dil eklenmesi bekleniyor.

Apple’ın planlarına göre, Aralık ayında Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Birleşik Krallık için yerelleştirilmiş İngilizce desteği eklenecek. 2025’te ise Çince, Fransızca, Japonca ve İspanyolca desteği gelecek.

Advert

Ayrıca, gelecek yıl Hindistan ve Singapur için iki yeni İngilizce çeşidi ve 2025 yılı boyunca Almanca, İtalyanca, Portekizce, Vietnamca ve “diğerleri” için de destek kazanacak.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.