Advert
Advert

2 Ekim güneş tutulması etkileri neler olacak?

2 Ekim güneş tutulması etkileri neler olacak?
Advert
Yayınlama: 22.09.2024
1
A+
A-

Güneş Tutulması İkinci Kez Görsel Şölen Sunacak

Ay’ın Güneş ile Dünya arasından geçmesi ve güneş ışığının bir kısmını engellemesiyle oluşacak güneş tutulması, bu yıl ikinci kez gerçekleşecek.

Güneş Tutulması Ne Zaman?

Halkalı güneş tutulması olarak gerçekleşecek tutulma, 2 Ekim’de meydana gelecek. Türkiye’den gözlemlenemeyecek. Güney Amerika’nın bazı bölgeleri, Pasifik Okyanusu, Atlas Okyanusu ve Antarktika’dan izlenebilecek.

Sonraki Güneş Tutulması Ne Zaman?

Advert

Bir sonraki güneş tutulması, 29 Mart 2025’te olacak. ABD, Doğu Kanada, Grönland, Avrupa, Kuzeybatı Afrika ve Kuzey Rusya’da kısmi olarak görülebilecek.

Güneş Tutulmasının Etkileri

2 Ekim 2024’te Terazi burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Tutulma enerjisinin etkileri, tutulmadan önceki haftalarda başlayacak ve en az bir ay sürecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek tutulma, aşk, güzellik, para ve değerlerle ilgili konulara odaklanacak. Mars ile kare açı, tartışma, kaza, üzüntü ve ayrılık olasılıklarının artacağına işaret ediyor.

Bu dönemde negatif enerjileri, geçmiş ilişkileri ve eski travmaları serbest bırakmak önemlidir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirin, sosyal etkinliklere katılın.

Tutulmalarla bağlantılı olaylar beklenmedik bir şekilde gerçekleşebilir ve kontrolünüz sınırlı olabilir. Ancak tutulmalar, hayatınızın belirli yönlerine ışık tutarak gerçeği ortaya çıkarmanıza ve kendinize uygun şekilde hareket etmenize yardımcı olabilir.

Tutulmalar duyguları tetikleyebilir. Tutku veya öfke anlarında pişman olacağınız şeyler yapmaktan veya söylemekten kaçının. Tutulma dönemlerinde sakin olun, başkaları için destekleyici bir varlık olun.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.