Advert
Advert

Mauro Icardi’den Ali Koç’a derbi sonrası gönderme

Mauro Icardi’den Ali Koç’a derbi sonrası gönderme
Advert
Yayınlama: 23.09.2024
1
A+
A-

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Fenerbahçe karşısındaki derbi zaferinden sonra soyunma odasında yaptığı kutlamayla gündeme oturdu. Sarı-kırmızılı kulübün resmi YouTube hesabından yayınlanan görüntülerde Icardi’nin, arkasında “Ali Koç” yazılı Galatasaray formasıyla kutlamalara katıldığı görülüyor.

Süper Lig’in 6. haftasında Kadıköy’de oynanan derbi heyecanı, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-1 mağlup etmesiyle sona erdi. Bu zaferle sarı-kırmızılı ekip, ligde kayıpsız yoluna devam ederek puanını 18’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Derbi zaferinin ardından Galatasaray soyunma odasında coşkulu bir atmosfer yaşandı. Takımın yıldız oyuncuları şarkılar eşliğinde galibiyeti kutlarken, kutlamaların yıldızı yine Mauro Icardi oldu. Sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyen Arjantinli golcü, soyunma odasında sahnenin adeta sahibiydi.

Geçen Sezon da Ali Koç Forması Giymişti

Icardi, geçen sezon şampiyonluk kutlamalarında da arkasında “Ali Koç” yazılı Galatasaray forması giymişti. Galatasaray’ın YouTube kanalında yayınlanan görüntülerde, deneyimli futbolcunun bu davranışıyla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a bir mesaj gönderdiği açıkça görülüyor.

Şampiyonluk kutlamaları sırasında da aynı formayla gündeme gelen Icardi, bu hareketiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.