Advert
Advert

Nuri Şahin ve Brendan Rodgers’ın eski hesaplaşması Şampiyonlar Ligi’nde alevleniyor

Nuri Şahin ve Brendan Rodgers’ın eski hesaplaşması Şampiyonlar Ligi’nde alevleniyor
Advert
Yayınlama: 28.09.2024
3
A+
A-

Borussia Dortmund ve Celtic’in Dev Kapışması: Şahin ve Rodgers’ın Kişisel Hesaplaşması

Signal Iduna Park’ta salı akşamı gerçekleşecek Şampiyonlar Ligi karşılaşması, yalnızca iki futbol devi arasındaki bir mücadele olmayacak. Aynı zamanda Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin ile Celtic Menajeri Brendan Rodgers arasındaki kişisel bir hesaplaşmaya da sahne olacak.

İki takım da turnuvaya galibiyetle başladığı için futbolseverleri heyecan dolu bir karşılaşma bekliyor. Ancak bu maç Şahin için sıradan bir karşılaşmanın ötesinde. Rodgers ile geçmişe dayanan bir hesaplaşma söz konusu.

Rodgers, Şahin’in Real Madrid’den Liverpool’a kiralandığı 2012 yılında kulübün başındaydı. Ancak bu transfer hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Şahin, Anfield’da yalnızca 12 maçta forma giyebildi ve sezonu tamamlamadan Borussia Dortmund’a geri döndü.

O dönemden bu yana Şahin, Liverpool’daki başarısızlığının sorumlusu olarak Rodgers’ı gösterdi. Rodgers’ın kendisini yanlış pozisyonda oynattığını ve bu nedenle performansını sergileyemediğini iddia etti. Şahin, “Onunla konuştum ve beni neden 10 numarada oynattığını sordum. Bu benim gerçek pozisyonum değil. Bana cevap veremedi. Yine de pişman değilim. Anfield’da oynamak harika bir deneyimdi. Belki oraya gitmemiş olsaydım Borussia Dortmund’a geri dönemezdim. Bunun için mutluyum. Tanrı’ya şükür Brendan Rodgers’tan ayrıldım” dedi.

Yıllar sonra Şahin, Dortmund’un başında, Rodgers’a karşı sahada intikam fırsatı bulacak. Bochum karşısında alınan 4-2’lik galibiyetle moral bulan Dortmund, Rodgers’ın Celtic’ine karşı da üç puan almak istiyor.

Advert

Şampiyonlar Ligi ikinci haftasının en dikkat çekici maçında Borussia Dortmund ile Celtic karşı karşıya gelecek. Nuri Şahin ve Brendan Rodgers arasındaki kişisel rekabet, bu karşılaşmaya ayrı bir heyecan katacak.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.