Advert
Advert

Zehra’dan sitem! ’17 yaşından beri bunlarla uğraşıyoruz’

Zehra’dan sitem! ’17 yaşından beri bunlarla uğraşıyoruz’
Advert
Yayınlama: 02.10.2024
1
A+
A-

Zehra Güneş’in Paris 2024 Sonrası Açıklamaları

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları ile tarihi bir başarı yakalayan Zehra Güneş, yeni sezon öncesi TRT Spor’a açıklamalarda bulundu.

“Sosyal medyadan gelen baskıyı hissediyor musun?” sorusuna cevap veren Güneş, “Sahada yaşadığımız baskı, sosyal medyadakinden çok daha büyük. Biz buna çok küçük yaşlardan beri maruz kaldık. 17 yaşımdan beri bunlarla uğraşıyorum. Yüksek seviyede voleybol oynamak istiyorsan bunları dışarıda bırakman gerek. Çünkü sahada sana etki etmemeliler. Bunları kendini uzak tutabilirsen başarılı olursun. Büyük bir mental kuvvet gerekiyor. Onlardan gelen baskıyı hissetmiyorum. Çünkü bugün konuşurlar, yarın konuşmazlar. Ama ben işimi yapmaya devam edeceğim. Gerçek hedeflerim ve fedakarlıklarım var. İsmini bile bilmediğim birinin bana baskı yapmasına izin vermem.”

Güneş, Milletler Ligi’ndeki sakatlığı ve Olimpiyatlardaki performansı hakkında da konuştu:

“Yaz boyunca tek hedefim Olimpiyat’a yetişmekti. %100 performansımı sergileyemeyeceğimi biliyordum. Ama kendime dedim ki, sahada enerjinin ve potansiyelinin en azından %100’ünü verdiğinde, arkada bırakıp arkadaşlarının suratlarına bir gülümseme kondurduysan bu hedeflerinden biridir. Bu yüzden çok mutluyum. Çünkü büyük bir şey başardım. Ama daha fazlası olmalıydı, madalya alabilirdik. Bunun için üzgünüm. Daha gencim ve yine Olimpiyatlara katılabileceğimi düşünüyorum. Bir sonraki Olimpiyatlarda madalya ile döneceğimize eminim.”

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.