Advert
Advert

Whatsapp, pandeminin en popüler uygulamasına rakip olacak

Whatsapp, pandeminin en popüler uygulamasına rakip olacak
Advert
Yayınlama: 02.10.2024
2
A+
A-

WhatsApp Görüntülü Aramalara Canlılık Getiriyor

WhatsApp, görüntülü görüşmeleri daha eğlenceli hale getirmek için yeni filtreler ve arka planlar sunuyor. Bu özellikler sayesinde kullanıcılar artık arka planlarını değiştirebilecek veya görüntülü görüşmelere kişisel bir dokunuş katmak için filtreler ekleyebilecek.

Arka Planları Değiştirin, Gizliliğinizi Koruyun

WhatsApp’ın duyurduğu sanal görüntülü sohbet arka planları, gerçek çevrenizi gizleyerek gizliliğinizi korumanıza yardımcı olacak. Bu özellik, Zoom gibi uygulamalarda halihazırda kullanılıyor.

10 Farklı Filtreyle Görüntülü Sohbetler Canlanıyor

Advert

Kullanıcılar, görüntülü görüşmeler sırasında aralarından seçim yapabilecekleri 10 filtre ile görsel deneyimlerini özelleştirebilecek. Bunlar arasında sıcak, soğuk, siyah beyaz, ikili, buzlu cam ve daha fazlası bulunuyor.

Kullanımı Kolay

Hem bireysel hem de grup görüntülü sohbetler sırasında filtreler ve arka planlar kolayca seçilebilir. Görüntülü arama sırasında, kullanıcılar ekranın sağ üst köşesindeki efekt simgesine dokunarak seçenekleri açabilirler.

WhatsApp bu yeni özelliğin “önümüzdeki haftalarda” kullanıma sunulacağını açıkladı. Böylece kullanıcılar, görüntülü görüşmelerini daha eğlenceli ve kişisel hale getirebilecekler.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.