Advert
Advert

Savcılık ifadeleri ortaya çıktı! ‘Serhat Akın’ı vurmamı isteyen kişi…’

Savcılık ifadeleri ortaya çıktı! ‘Serhat Akın’ı vurmamı isteyen kişi…’
Advert
Yayınlama: 02.10.2024
2
A+
A-

İstanbul’da Eski Futbolcu Serhat Akın’a Silahlı Saldırı

İstanbul Beykoz’daki Kavacık Mahallesi’nde eski futbolcu Serhat Akın, sosyal medya platformunda yayınlanan spor programından çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu üç mermi isabeti alan Akın, Ataşehir’deki bir hastaneye kaldırıldı. Akın’ın ameliyatı başarıyla gerçekleştirilirken, genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tutuklanan Şüphelilerin İfadeleri

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı ve altı şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden beşi, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’ndaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tutuklu şüphelilerin ifadelerine göre:

  • Ozan Dalmaz: Saldırıyı Hasan isimli bir kişinin isteğiyle gerçekleştirdi. Bir menfaat karşılığı hareket etmediğini, Hasan’ın tehditleri nedeniyle bu işe girdiğini iddia etti.
  • Osman Mukan: Olay günü Ozan Dalmaz ile motor teslim almak için Pendik’e gitti. Motosikleti kablo ile çalıştırdıklarını ve plakasını çaldıklarını söyledi.
  • İriş Torun: Gece saatlerinde Ozan Dalmaz ve Osman Mukan’ı Tuzla’da içki içerken gördü ancak olaylarla bağlantısı olmadığını iddia etti.
  • Yunus Görecek: Hasan isimli şahıs tarafından parayı teslim almak üzere görevlendirildi. 30-40 yaşlarında sakallı bir kişiden parayı aldı ve tanımadığı birine teslim etti. Saldırıdan haberdar olmadığını öne sürdü.
  • Eyüp Üzer: Korsan taksicilik yaptığını ve Ozan Dalmaz’ı tarif edilen yere bıraktığını söyledi. Kendisine iftira atıldığını ve olaylarla bağlantısı olmadığını iddia etti.

Soruşturma halen devam ediyor.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.