Advert
Advert

WhatsApp’a yeni 7 özellik geldi: Artık tıklamaya gerek yok

WhatsApp’a yeni 7 özellik geldi: Artık tıklamaya gerek yok
Advert
Yayınlama: 04.10.2024
0
A+
A-

WhatsApp’ın Yaklaşan Yeni Özellikleriyle Mesajlaşma Deneyiminizi Geliştirin

Artık WhatsApp fotoğraf ve videolarını tam ekranda görüntülerken, sohbet ekranına dönmeden yanıt verebiliyor. Bu kısayol, mesajlaşmayı daha hızlı ve verimli hale getiriyor.

WhatsApp, Durumlar özelliğini bir adım öteye taşıyarak beğenme özelliği ekliyor. Böylece, bir durum güncellemesine yalnızca yanıt vermekle kalmayacak, duygularınızı beğenerek de ifade edebileceksiniz.

Yeni bir özellik olarak, Durumlar için önizleme özelliği devreye giriyor. Bu sayede, kimin ne paylaştığını tıklamaya gerek kalmadan görebileceksiniz.

Meta’nın WhatsApp’taki AI aracı, sesli sohbetleri de desteklemeye başlıyor. Artık sorularınızı sesli olarak iletebileceksiniz.

Advert

Grup sohbetlerinde arama bağlantıları oluşturma özelliği de test aşamasında. Bu sayede, bağlantıyı grup üyeleriyle kolayca paylaşabileceksiniz.

Ayrıca, özel kişi listesi oluşturma özelliği ile favori kişilerinize ek olarak, belirli kişileri ana ekranda özel olarak görüntüleyebileceksiniz.

Son olarak, WhatsApp durumu güncellemelerinde arkadaşlarınızı etiketleyerek onlara atıfta bulunabilmeniz yakında mümkün olacak. Bu özellik, sosyal medya etkileşimlerinizi WhatsApp’a taşımanıza olanak sağlayacak.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.