Advert
Advert

Ünlü fenomen kendi ölümünü kaydetti… Dans ederken aşağıya uçtu

Ünlü fenomen kendi ölümünü kaydetti… Dans ederken aşağıya uçtu
Advert
Yayınlama: 04.10.2024
1
A+
A-

Fenomen Kendi Ölümünü Kaydetti: Dans Ederken Hayatını Kaybetti

Gürcistan’ın Tiflis kentinde, 24 yaşındaki Rus fenomen Arina Glazunova, eğlenirken trajik bir şekilde hayatını kaybetti. 27 Eylül’de arkadaşlarıyla vakit geçiren Glazunova, Cumhuriyet Meydanı’nda dans ederken bir alt geçit duvarından düştü ve hayatını kaybetti. Genç kadının ölüm anları, arkadaşının kaydettiği video ile belgelendi.

Feci Kaza Anbean Kaydedildi

Moskova’dan Tiflis’e turist olarak gelen Glazunova, Rus müzik grubu Hunger Boys’un şarkısıyla dans ediyordu. Videoda, Arina’nın arkadaşının telefonuyla ilgilenirken önündeki duvarı fark etmediği ve kafasının duvarın dışına taştığı görülüyor. Ardından dengesini kaybederek baş üstü yer altı geçidine düştü. Bu anlar, arkadaşlarının korku dolu bakışları altında kaydedildi.

Son Kez Şarkısını Söylüyordu

Tiflis sokaklarında arkadaşlarıyla gezen Glazunova, “Son Kez” adlı şarkıyla dans ederken kendisini çeken arkadaşının telefonunu aldı ve videoya kaydetmeye başladı.

6-7 saniye sonra ayağı takıldı ve arkasında bulunan metro alt geçidine düştü.

Arkadaşının yaşadığı panik anları da telefona yansıdı.

Advert

Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Başına aldığı darbeler ve boynundaki kırık nedeniyle ağır yaralanan Glazunova, hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen ölecekti.

Anma Ve Güvenlik Tartışmaları

Glazunova’nın ölümünden sonra olay yerine anıtlar inşa edildi. Ayrıca yerel halk, duvarın güvenlik standartlarına uygun olmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Bir protestoda, “Bu parapetin yüksekliği 30 cm, bina yönetmeliklerine aykırı” ifadeleri yer aldı.

Tiflis Belediyesi Soruşturma Başlattı

Tiflis Belediyesi, kaza hakkında soruşturma başlattı. Belediye yetkilileri, duvarın Sovyet standartlarına göre inşa edildiğini, ancak güvenli olduğunu savundu. Ancak bazı mimarlar, duvarların güvensiz olduğunu vurguladı.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.