Advert
Advert

Barış Kanbak: “Bodrum FK futbolu protesto etti”

Barış Kanbak: “Bodrum FK futbolu protesto etti”
Advert
Yayınlama: 05.10.2024
2
A+
A-

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Barış Kanbak: “En Kötü Oyunlarımızdan Biriydi”

Kasımpaşa’nın teknik sorumlusu Barış Kanbak, Sipay Bodrum FK ile berabere kaldıkları maçın ardından takımının en kötü oyunlarından birini oynadığını söyledi.

Maç sonrasındaki basın toplantısında konuşan Kanbak, “Kendimizi eleştirmek istiyorum. Kendimize yakışmayan bir oyun oynadık. Rakip bugün eksik oynamış olabilir ama 10 kişi kaldıktan sonra hücumda ve savunmada kötüydük. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra etkili oyunumuz artması gerekirken azaldı.” dedi.

“Futbolu Protesto Ettiler”

Bodrum FK oyuncularının oyunu yavaşlatmak için çok yavaş hareket ettiğini ve aut ve taç atışlarında拖延したことを指摘した。

Advert

Kanbak, “Bugün sahada futbol oynama niyeti olmayan bir Bodrumspor vardı. Futbolu protesto ettiler. Öyle karar almışlarsa saygı duyuyorum. Rakibimiz futbol oynamak istemediği kadar hakemler de buna izin verdi. Bence büyük problem burada.” diye konuştu.

“İki Takımı da Hakemleri de Tebrik Etmiyorum”

Kasımpaşa’nın VAR tarafından iptal edilen golüyle ilgili de konuşan Kanbak, şunları söyledi:

“Yardımcının önünde oldu, hakem net gördü. Rakip takımdan itiraz gelmedi. Topla oynama niyeti olmayan rakip oyuncuya bizim oyuncu topu bakıp yükseldi. VAR’ın çok net ya da hakemlerin gözden kaçırdığı pozisyonlarda devreye gireceği anlatılmıştı. Bugün fazla sorumluluk aldılar. İzleyenlerden de özür diliyorum. Kendimize de kızıyoruz, hakem grubuna da. Gerekli dersleri çıkaracağız. İki takımı da hakemleri de tebrik etmiyorum.”

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.