Advert
Advert

Bursaspor 3. Lig’de tarih yazıyor: 5 maçta gol yemedi, maçtan çıkıp nişanlandı

Bursaspor 3. Lig’de tarih yazıyor: 5 maçta gol yemedi, maçtan çıkıp nişanlandı
Advert
Yayınlama: 07.10.2024
2
A+
A-

Türkiye’deki Profesyonel Futbol Liglerinde Haftanın Özeti

Türkiye’deki profesyonel futbol liglerinde 8. haftaya kadar oynanan maçlar heyecan dolu anlara sahne oldu.

Bursaspor Kalesini Gol Görmedi

En dikkat çeken başarı, 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bursaspor’dan geldi. Yeşil-beyazlı takım, oynadığı 5 maçta rakiplerine gol şansı tanımadı ve kendi kalesini korurken, rakip fileleri 9 kez havalandırdı. 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Bursaspor, şampiyonluk yolunda averajla 3. sırada bulunuyor.

Süper Lig’de Galatasaray En Golcü Takım

Türkiye Süper Ligi’nde en çok gol atan takım ise Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar, rakip fileleri 24 kez sarsarken, ligde henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Galatasaray, 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 22 puan toplayıp liderlik koltuğuna oturdu.

Elazığ FK Gol Atamayan Tek Takım

Profesyonel liglerde gol atmayı başaramayan tek takım ise 23 Elazığ FK oldu. 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Elazığ ekibi, 5 maçta 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı, rakip filelere gol atamazken 3 gol yiyerek 13. sıraya yerleşti.

Yeni Malatyaspor En Fazla Golü Yedi

  1. Lig’de mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligde en fazla gol yiyen takım oldu. Malatya ekibi, rakiplerini sadece 4 kez geçerken, kendi kalesinde 25 gol gördü. Yeni Malatyaspor, 8 maçta puan dahi alamadı ve ligin son sırasında yer aldı.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.