Advert
Advert

‘Montella Milli Takım’a hak ederek gelmedi’

‘Montella Milli Takım’a hak ederek gelmedi’
Advert
Yayınlama: 14.10.2024
3
A+
A-

Tolunay Kafkas: Montella, Milli Takım’a Hak Etmeyerek Geldi

Tolunay Kafkas, Türkiye altyapı koordinatörlüğü ve U21 teknik direktörlüğü yaptıktan sonra son olarak Fatih Karagümrük’ü çalıştırdı. HT Spor’a konuşan Kafkas, A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella hakkında görüşlerini aktardı.

“Gelişen Takıma Montella Gerekmez”

Kafkas, mevcut Milli Takım’ın gelişmekte olduğunu vurgulayarak, “Neden Montella? Gelişen bir Milli Takım’a neden onun gibi bir hoca verilir? Farklı birine ihtiyaç var. Milli Takım, dengeleri korumak için yedek oyuncuların yer aldığı bir yer değildir. Milli Takım’da yedek oyuncu olmaz, görev alan ve almayan olur” dedi.

“Dönemin En İyisi”

Advert

Kafkas, daha önce Radyospor’da da Milli Takım’a göndermelerde bulunmuştu. Avrupa Şampiyonası’nda alınan sonuçları normal karşıladığını belirterek, “Bu Milli Takım çok iyi, belki de döneminin en iyilerinden” ifadesini kullandı.

“Hak Ederek Gelmedi”

Montella’nın gelişi hakkında, “Montella hak ederek gelmedi. Hoca arayışınız varsa, birinci torbada Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli gibi isimler olmalı. İkinci torbada orta kuşak, üçüncüde ise İlhan Palut, Fatih Tekke, Çağdaş Atan gibi gençler yer almalıydı” yorumunu yaptı.

“İkinci Sınıf Hoca”

Montella’nın öncesinde gelen Stefan Kuntz’u da eleştiren Kafkas, “İkinci sınıf bir hoca olan Kuntz geldi. Montella’nın gelişi Rıza Çalımbay’a haksızlıktır. Şimdi Mourinho geldi, Fenerbahçe’ye eyvallah. Milli Takım’a Mourinho gelir, o zaman sorun yok” dedi.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.