Advert
Advert

Baba Vanga’nın ürpertici 2025 kehaneti: 3 ay sonra her şey değişecek

Baba Vanga’nın ürpertici 2025 kehaneti: 3 ay sonra her şey değişecek
Advert
Yayınlama: 14.10.2024
2
A+
A-

Baba Vanga’nın 2025 Yılı Kehanetleri

Baba Vanga’nın tahminleri, tüm insanlığın sonunun 2025 yılında başlayacağını öne sürüyor. Dünya’daki yaşamın 5079’da sona ereceğini öngördü. 2025’ten itibaren yaşamın kötüye gideceğini söyleyerek, “Hayal edilemeyecek boyutlarda kozmik bir olayın” yaşanacağını ve “2025’te Avrupa’da büyük bir çatışmanın” patlak vereceğini belirtti.

2033 yılında kutuplardaki buzulların eriyerek deniz seviyelerinin yükseleceğini iddia etti. Ayrıca 2170’te küresel bir kuraklığın yaşanacağını ve 3797’de Dünya’nın yok olacağını öne sürdü.

Baba Vanga’nın Geçmiş Kehanetleri

11 Eylül

Baba Vanga’nın en ünlü tahminlerinden biri 11 Eylül terör saldırılarıdır. 1989’da şöyle demişti: “Korku, korku! Amerikan kardeşlerimiz çelik kuşlar tarafından saldırıya uğradıktan sonra düşecekler. Kurtlar bir çalılıkta uluyacak ve masum kanlar fışkıracak.”

‘American brotherr’ ifadesinin İkiz Kuleler’i ifade ettiği, ‘steel birds’ ifadesinin ise kaçırılan uçakları ifade ettiği düşünülmektedir. Ayrıca ‘bush’ kelimesinin ürkütücü kullanımına dikkat çekildi, çoğu kişi bunu o zamanki ABD başkanı George W. Bush’a atıfta bulunduğu şeklinde yorumladı.

Advert

Suikastlar

Baba Vanga, Hindistan Başbakanı Indira Gandi’nin “duman ve ateş” içinde öleceğini öngörmüştü. Gandi, 31 Ekim 1984’te intikam amaçlı olduğu düşünülen bir eylem sonucu iki koruması tarafından vurularak öldürüldü.

Doğal Afetler

Baba Vanga, 2022’de dünyanın dört bir yanındaki büyük şehirlerin kuraklık ve su kıtlığıyla karşılaşacağını öngördü. Gerçekten de o yıl Birleşik Krallık, 1935’ten bu yana en kurak Temmuz ayını yaşadı ve 12 Ağustos’ta kuraklık ilan edildi.

Diğer Avrupa ülkeleri Fransa, İtalya ve Portekiz de rekor kuraklıklar ve orman yangınlarıyla karşı karşıya kaldı. Sidney’e dört günde sekiz aylık yağmur düştüğü Temmuz 2022’de Avustralya ve Asya’yı şiddetli seller vurdu.

Kendi Ölümü

Tüm tahminleri doğru olmasa da Baba Vanga, kendi ölümüyle ilgili net bir vizyona sahipti. 1990’daki bir röportajda, Dünya’daki son gününün 11 Ağustos 1996 olacağını öngörmüştü. Gerçekten de tam olarak o tarihte öldü. Baba Vanga, 84 yaşında meme kanserinden Sofya’da hayata veda etti.

Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.