Advert
Advert

UEFA Uluslar Ligi’ndeki iki dev maçta kazanan Fransa ve Almanya

UEFA Uluslar Ligi’ndeki iki dev maçta kazanan Fransa ve Almanya
Advert
Yayınlama: 15.10.2024
1
A+
A-

UEFA Uluslar Ligi Heyecanla Devam Ediyor

UEFA Uluslar Ligi grup aşamasının ikinci gününde A, B ve C Liglerinde toplam 10 karşılaşma oynandı. İşte heyecan dolu maçların sonuçları:

Fransa Belçika’yı Alt Etti

A Ligi Grup 2’de zirve mücadelesi veren Fransa, deplasmanda Belçika’yı 2-1 mağlup etti. Kolo Muani’nin iki golüyle galibiyeti kazanan Fransa, puanını 9’a yükseltti. Belçika ise bu yenilgiyle 4 puanda kaldı.

Almanya Hollanda’yı Yendi

A Ligi Grup 3’te Almanya, evinde Hollanda’yı 1-0 mağlup etti. Jamie Leweling’in tek golüyle galibiyeti elde eden Almanya, puanını 10’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Hollanda ise 5 puanda ikinci sırada yer aldı.

Galler Karadağ’a Karşı Kazandı

B Ligi Grup 4’te Türkiye’nin rakiplerinden Galler, evinde Karadağ’ı 1-0 mağlup etti. Harry Wilson’ın penaltıdan attığı gol, Galler’e bu galibiyeti getirdi. Galler, puanını 8’e yükseltirken, Karadağ ise dördüncü yenilgisini aldı.

Diğer Sonuçlar

Diğer maçlarda İtalya, İsrail’i 4-1, Macaristan, Bosna-Hersek’i 2-0, Çekya, Ukrayna’yı 1-1, Türkiye, İzlanda’yı 4-2, İsveç, Estonya’yı 3-0, Slovakya, Azerbaycan’ı 3-1 mağlup etti. Arnavutluk ise Gürcistan’ı 1-0 yendi.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.