Advert
Advert

George Clooney’den Biden’a ‘çekil’ çağrısı

George Clooney’den Biden’a ‘çekil’ çağrısı
Advert
Yayınlama: 10.07.2024
4
A+
A-

Joe Biden’ın Canlı Yayındaki Performansı Tartışmaları Sürdürüyor

ABD Başkanı Joe Biden’ın Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile gerçekleştirdiği canlı yayının ardından tartışmalar hız kesmiyor. Ünlü aktör George Clooney, The New York Times’da yayınlanan köşe yazısında görüşlerini dile getirdi.

Clooney, Biden’a övgüler yağdırarak “Biden’ı her zaman bir senatör, başkan yardımcısı ve başkan olarak takdir ettim. Onu bir dost olarak görüyor ve karakterine ve ahlaki ilkelerine güveniyorum.” şeklinde konuştu. Ancak aktör, Biden’ın son dönemlerdeki performansının endişe verici olduğunu belirtti.

“Joe Biden bir kahraman; 2020 seçiminde demokrasiyi korudu,” diyen Clooney, “Ancak 2024’te de aynı başarıyı tekrarlaması gerekiyor.” diyerek Biden’ın adaylığının korunması gerektiğini vurguladı.

Biden’ın Trump ile yaptığı canlı yayındaki performansının birçok eleştiriye maruz kaldığını belirten Clooney, “Biden’ın bu tarz bir performansla seçimi kazanmasının pek mümkün görülmediğini” ifade etti. Clooney’nin bu görüşleri, görüştüğü senatör, milletvekili ve valilerin fikirleriyle de örtüştüğünü belirtti.

Biden’ın canlı yayındaki tartışmadaki performansı, adaylıktan çekilmesi yönünde çağrılara neden oldu. Ancak Biden, bu çağrıları reddederek seçimi kazanacağına olan inancını dile getirdi.

Advert
Advert
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.